Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا شعبه اصفهان، به نقل از روابط عمومی بنیاد خیریه راهبری آلاء، مسجد جامع اصفهان به عنوان یکی از قدیمی‌ترین میعادگاه‌های عاشقان شهر گنبدهای فیروزه‌ای این روزها در حال آماده حضور عاشقان و دلدادگان درگاه الهی در شب‌های ماه مبارک رمضان است.
امسال نیز به مانند سال‌های گذشته مراسم احیاء و قرائت دعای ابوحمزه ثمالی در این مکان مقدس روشن است هر چند دیگر نوای آسمانی شیخ مهدی مظاهری در این مکان طنین انداز نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مقام معظم رهبری در پیامی به مناسبت درگذشت شیخ مهدی مظاهری؛ بنیانگذار بسیاری از مجلس دعا در شهر اصفهان از جمله مراسم احیاء و قرائت دعای ابوحمزه ثمالی در مسجد جامع اصفهان آورده‌اند: « مزمه‌ی معنویِ دعا و نیایش آن مرحوم در شب‌های جمعه و سحرهای ماه مبارک رمضان طی سال‌های طولانی در شمار یادگارهای معنوی شهر عزیز اصفهان است و امید است همواره برقرار باشد».
به همین منظور و با توجه به نیم قرن قدمت مراسم احیاء و قرائت دعای ابوحمزه ثمالی در این مکان مقدس، هئیت امناء مسجد جامع اصفهان با تدارک ویژه برنامه‌های متنوع و دعوت از سخنرانان و مداحان مطرح کشوری و استانی در تلاش است تا چراغ میراث معنوی شیخ مهدی مظاهری را همچنان پر نور نگه دارد.
بر اساس این گزارش مراسم احیاء و قرائت دعای ابوحمزه ثمالی در مسجد جامع اصفهان هر ساله میزبان جمعیت کثیری مردم شهید پرور اصفهان است که خود را پس از نیمه شب به مسجد جامع می رسانند تا دعای ابوحمزه را همراه با یکدیگر زمزمه کرده، دست‌های خود را بالا ببرند و ندای العفو سر بدهند. از سخنان سخنرانان بهره برده و با مناجات های ذاكرين اهل بين عليهم السلام اشک بریزند.
اين ضيافت باشكوه در شب‌های ماه مبارک رمضان هر شب از ساعت 12 تا 3 بامداد برپاست.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۷۱۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور

 معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۵ میلیون دلار محصولات صنایع دستی استان به خارج از کشور ارسال شد، که این میزان در مقایسه با صادرات هفت میلیون دلاری سال ۱۴۰۱، رشد دو برابری داشته است.


نورالله عبداللهی با بیان اینکه این آمار صادراتی جدا از ارسال شخصی هنرمندان است، افزود: دست بافته‌های داری، سفال، قلمکار و محصولات چوبی و فلزی همچون مینا از صنایع دستی است که در کشور‌های خارجی خریداران زیادی دارد.


معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان ادامه داد: آلمان، امارات متحده عربی، ترکیه، ترکمنستان، پاکستان، عراق و افغانستان از کشور‌های مقصد صادراتی گمرکی صنایع دستی استان اصفهان هستند.


به گفته مجد الدین تاج رئیس اتحادیه صنایع دستی اصفهان، استان اصفهان ۱۰۰ هنرمند شناسنامه دار فعال دارد.


استان اصفهان با داشتن یک سوم صنایع دستی جهان، مهد این هنر‌های دستی است.


۶۰۲ رشته صنایع دستی در دنیا شناسایی شده که ۲۹۹ رشته آن مربوط به ایران و از این تعداد، استان اصفهان میراث دار ۲۰۰ رشته است.


رشته‌های مینا، قلمکار، گلیم، قلمزنی، خاتم، فیروزه کوبی، منبت، خراطی و سفال از جمله صنایع دستی بومی استان اصفهان است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • (ویدئو) مهدی چمران: در تمام پارک‌ها باید نمازخانه و مسجد بسازیم
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • کوالالامپور؛ خواهر مدرن اما سنتی اصفهان
  • آمادگی میراث فرهنگی ساماندهی و مرمت کاروان‌سرای تاریخی جنب شرکت نفت ارومیه
  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • (عکس) اولین حضور مهدی فضائلی در یک مراسم بعد از حملات تندروها به او بخاطر توئیتش
  • اسکن محوطه کمرزرین اصفهان انجام شد/ تلاش برای آغاز فصل دوم کاوش
  • عکسی از اولین حضور مهدی فضائلی در یک مراسم بعد از حملات تندروها به او بخاطر توئیتش
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • حیدرآباد؛ اصفهانی نو در قلب هندوستان